FETÖ şirretliği

Meşhur fıkradır: “Baba hırsızı yakaladım”. “Bırak oğlum”. “Baba hırsız beni bırakmıyor.” Elbisesini saatini alacak.Hırsızın yüzsüzü böyle olur. Kültür...

Meşhur fıkradır: “Baba hırsızı yakaladım”. “Bırak oğlum”. “Baba hırsız beni bırakmıyor.” Elbisesini saatini alacak.

Hırsızın yüzsüzü böyle olur. Kültür AŞ’de yaşananları biliyorsunuz. Aslında tam olarak bilmiyoruz. Bir olayı araştırırken başka yeni bir olay çıkıyor ortaya. Çorap söküğü gibi gidiyor bu olaylar. 

3 adım sonra ipin ucu merkeze, oradan bakarsınız Ankara’ya uzanır. 40. odaya girersiniz, işe ecinniler karışır..

Önce şunu söyleyeyim: Minareyi çalanlar kılıfını hazırlamışlar.

Bu işler böyledir. Kendi şifreleme sisteminizi yazarsınız, kimvurduya gidersiniz.. Yurt dışından binlerce euro maaşla çalışırken, ülkeme hizmet edeyim diye gelirsiniz, buluş yaparsınız, patente başvurursunuz, ardından başınıza gelmeyen kalmaz. Evinizi, iş yerinizi haczederler, modellerinizi çalarlar.

Memleketimiz için hayati öneme sahip bir projeyi hayata geçirmek için bütün hazırlıklarınızı yaparsınız, ama beklediğiniz bir onay bir türlü gelmez. Aldığınız belgeler bir gecede iptal edilir. İş yerinizin kapısına mühür vururlar. Suçunuz “himmet” ödememektir. Bakanınız “akıllı olsun” diye haber gönderir, ama işmardan anlamazsınız ve sonra korktuğunuz başınıza gelir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar