Evet, bürokrasiye sıra ne zaman gelecek!

Halk bir an önce bürokraside de kapsamlı bir temizlik bekliyor. Bürokraside sadece FETÖ sorunu yok. Ve işler düzeleceği yerde bozulmaya devam ediyor. Bürokrasideki yozlaşmadan da siyasiler sorumlu, onu da not edelim.Bu yolsuzluklar...

Halk bir an önce bürokraside de kapsamlı bir temizlik bekliyor. Bürokraside sadece FETÖ sorunu yok. Ve işler düzeleceği yerde bozulmaya devam ediyor. Bürokrasideki yozlaşmadan da siyasiler sorumlu, onu da not edelim.

Bu yolsuzluklar, usulsüzlükler tek başına olmuyor.. “Şeytan üçgeni” içinde hak, hukuk adalet buharlaşıyor.

Bunun sadece bir ayağı siyaset. Aslında asıl toplum. Siyaset toplumun temsilcisidir. Sonuçta bu iş “U borusu” gibi sahibine benzer. Her topluluk layık olduğu gibi idare olunur ve biz kendimizi değiştirmeden Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirmeyecektir.

Hepimizin şu ayeti çok sık okuyup uzun uzun düşünmemiz gerekir üzerinde: “İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allah’ım!”

Asıl değişmesi gereken biziz biz. Yoksa sonuçta tencere yuvarlanıyor, kapağını buluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar