Düşmanımın Düşmanı..

Meşhur bir söz var: Düşmanımın düşmanı benim dostumdur.. Paralel yapı, Erdoğan’a da, AK Parti’ye de savaş açmış durumda. Türkiye’ye savaş açanlarla dost olduğuna göre PKK ile...

Meşhur bir söz var: Düşmanımın düşmanı benim dostumdur.. Paralel yapı, Erdoğan’a da, AK Parti’ye de savaş açmış durumda. Türkiye’ye savaş açanlarla dost olduğuna göre PKK ile kol kola girmesi sürpriz değil. İsrail ile zaten eski dost, Vatikan’la da öyle. ABD yaşıyor, kimlerle iş tuttuğu da malum.

Gelinen noktada artık geri dönüş yok.

AK Parti çevrelerinden birileri, parti ile cemaatin arasını bulmak, bu savaşı sona erdirmek, eski günlere dönmek için hayal kursa da artık bunun geri dönüşü yok..

Bu arabuluculuk fikrini ortaya atanlar, Gülen’e “bu sevdadan vazgeç, özür dile” filan demiyorlar.. Hükümetin operasyonları durdurmasını, Gülen ve paralel yapının da Erdoğan’a ve AK Parti’ye karşı eylem ve söylemlerini sona erdirmesini istiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar