Dünyanın nabzı..

Canınızı sıkmak istemiyorum ama…Hep merak ettiğim o “kırılma zamanı”na hızla yaklaşıyoruz. Dünyanın ekseni kayıyor. Kutupların +- kutbu da değişecek. Mesela depremsellik bizde doğudan...

Canınızı sıkmak istemiyorum ama…

Hep merak ettiğim o “kırılma zamanı”na hızla yaklaşıyoruz. Dünyanın ekseni kayıyor. Kutupların +- kutbu da değişecek. Mesela depremsellik bizde doğudan batıya doğru idi, şimdi tersine dönecek. Kutuplardaki kayma sebebi ile eskiden Arap yarımadası Anadolu’ya yüklenirdi, şimdi biz Arap yarımadasına, Arap yarımadası Afrika’ya doğru yüklenecek.

Şimşekler daha da artacak, bu elektronik cihazların yaydığı RF dalgaları daha çok şimşek çekecek. Son on yıla göre bu dünyada en az iki katı ve daha da artarak şimşek çakmaya devam edecek. Atmosferdeki manyetik alan, radyo dalgaları sebebi ile daha da yoğunlaşacak.

Dünyanın eksenindeki kayma sebebi ile sadece depremsellik değil, hava olayları, yer olayları yanında, kara sularının batması, çıkması, kuşları ve balıkların göç yollarının değişmesi, denizdeki akıntıların ve rüzgar haritasının değişmesi sözkonusu.

İyi bir haber, bütün bu hercümerç içinde göreceli anlamda arz olarak en güvenli bölgelerin başında Türkiye geliyor. Paniklemeye gerek yok. Dünyaya kazık çakacak da değiliz. Biz Ahir zaman Peygamberinin ümmetiyiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.641 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.043 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.589 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar