Dünkü FETÖ’cüler tevbe ettiler mi?

Birileri hâlâ bu gayrimeşru dinin müntesibi.  “Gerçeği görmüş” gibi yaparak akıllarınca takıyye yapıyorlar. Kendilerini diğer Müslüman topluluklara nisbet ederek münafıkça bir...

Birileri hâlâ bu gayrimeşru dinin müntesibi.  “Gerçeği görmüş” gibi yaparak akıllarınca takıyye yapıyorlar. Kendilerini diğer Müslüman topluluklara nisbet ederek münafıkça bir şey yapıyorlar aslında..

Sizin aranıza katılınca, “biz de sizin gibi inanıyoruz” diyorlar, Şeytanları ile baş başa kalınca da “Biz onlarla dalga geçiyoruz” diyorlar..

Hep söylüyorum, bunlar dinlerini kaybettiler.. Cennet hayal ediyorlardı, siz Cehennemden söz edince şok yaşıyorlar.. Sadece dinlerini değil, dünyalarını, hayallerini, onurlarını da kaybettiler. Çeyrek asırdır dualarla süsledikleri bir hayalleri vardı. Hâlâ ne olduğunu tam anlamış değiller. Bir şok yaşıyorlar.

Bu esoterik bir din. Bunların çoğu biyonik robot. Gözleri var görmez, kulakları var duymaz, kalpleri var hissetmez.. Bunlar medyum bir topluluk gibi. İpnotik etki altındalar..

Ayıkır gibi olunca, bu kez maddi ve manevi olarak cezalandırılmaktan korkuyorlar. Böyle şartlandırılmışlar..

Aslında bazı cemaat yapılarında da aynı şartlandırma var.. Sakın aklınızı kiraya vermeyin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar