Dipten gelen dalga

Ramazan’la birlikte işler yoluna girmeye başladı. İnşallah gelecek günler daha güzel olacak.. Bize hayır gibi gelen şeylerde şer olabileceği gibi, şer gibi gelen şeylerde de hayır olabilir.. Yavaş yavaş...

Ramazan’la birlikte işler yoluna girmeye başladı. İnşallah gelecek günler daha güzel olacak.. Bize hayır gibi gelen şeylerde şer olabileceği gibi, şer gibi gelen şeylerde de hayır olabilir.. Yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor ve birilerinin zafer sarhoşluğunun yerini derin bir kaygı alıyor. AK Parti’deki tedirginlik ise, yerini umuda ve iyimserliğe bırakıyor.

AK Parti’de seçim sonuçları bir sükutu hayale sebeb olmuştu. Birtakım çevreler bu havayı kullanmak istedi. O çevreler Erdoğan’la Davudoğlu arasında fitne çıkarmaya çalıştılar.. O da tutmadı. Son hamle Gül ismi kullanılarak danışmanı üzerinden geldi. Ama o da başlamadan bitti.

Salı günü mecliste yemin töreni var. Yemin töreninde yeni birtakım krizler yaşanabilir.. Baykal’ın başkanlığı, yeni meclis başkanı seçilene kadar devam edecek.. Eşzamanlı olarak her partide, parti içinde grub üyeleri arasında iktidar mücadelesi başlayacak. Bu arada hükümet kurma çalışmaları için ilk görevlendirme de yapılacak..

İlk görevlendirme Davudoğlu’na olacak.. CHP ve MHP’nin kapısı çalınacak. Türkiye’yi siyasi açıdan yoğun bir gündem bekliyor.

Ya Davudoğlu hükümeti kurar ya da sonrasında Ankara’da siyasetin taşları yerinden oynar.. AK Parti ile koalisyon konusunda CHP’de de MHP’de de istekli olan bir grub var. Tabii karşı çıkan da.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar