Demokrasi yanlışlardan birini seçme özgürlüğü değildir!

Dünyanın birçok ülkesinde durum aynı. Biri gidecek, bir başkası gelecek! Bakın bakalım, gerçekten bir değişiklik oluyor mu? Namuslu bir yurttaşın,  “değişim, görüntüdeki bir ismin yerine...

Dünyanın birçok ülkesinde durum aynı. Biri gidecek, bir başkası gelecek! Bakın bakalım, gerçekten bir değişiklik oluyor mu? Namuslu bir yurttaşın,  “değişim, görüntüdeki bir ismin yerine bir başkasının gelmesinden başka bir anlamı olmayacaksa, bana ne o değişimden” dediğini duyar gibi oluyorum..  Evet; demokrasi yanlışlardan birisini seçme, kendi hırsızını seçme özgürlüğü değildir. Türkiye bu anlamda İslam dünyasına örnek olacaksa çok daha dikkatli olmamız gerek.

Türkiye’de bugün tartışılan konu, 15 Temmuz’da bizimle dayanışmak için sokağa çıkan insanları üzdü. Bugünlerde Malezya’da, Türkiye’de ne olup bittiğini soruyor insanlar. Türkiye hem kendisi hem de dostları için bu durumdan bir an önce kurtulup yoluna devam etmelidir.

Beylikdüzü’nden bir okurum aradı; “Burada bir sürü işadamı var. Çoğunun belediye ile akçalı işleri var. İmamoğlu’nun bunlardan haberi olmaması mümkün mü? Eğer Beylikdüzü’nün yiyicileri, Büyükşehir’e gidecek olursa orada da onu rahat bırakmazlar diyor.

Ben, adı “İmamoğlu” olunca, hele bir de Kur’an-ı Kerim okuyunca dini hassasiyetinin daha yüksek olduğunu düşünmüştüm. O okurun dediğine göre, gerçek öyle değilmiş..

Her yerde dürüst insanlar var. Okurum yazılarımı internetten okuyor. Aslında AK Parti’ye yakın biri de değil sanırım. “Beylikdüzü’nün yeni belediye başkanı da İmamoğlu ile aynı ekipten, onun Beylikdüzü’ndeki emanetçisi” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar