Darbe dediniz değil mi..

Darbe hayallerinden vazgeçmediler.. Şeytan onlar lehine fazla mesai yapıyor.. Hani Erdoğan’ı, AK Parti’yi devirebilseler muratlarına erecekler. Sonrası önemli değil.. Kin ve intikam duyguları gözlerini...

Darbe hayallerinden vazgeçmediler.. Şeytan onlar lehine fazla mesai yapıyor..

Hani Erdoğan’ı, AK Parti’yi devirebilseler muratlarına erecekler. Sonrası önemli değil.. Kin ve intikam duyguları gözlerini bürümüş.. Bugün için hiçbir şansları yok, ama bunu görmek, kabul etmek istemiyorlar..

Hani Sovyetler Birliği dağılınca Sırp askerleri bir gün de faşist oluvermişlerdi ya. Hani bunlar hoşgörü ve diyalog anıtı gibi duruyorlardı.. Ne oldu! Hani Yahudiler ve Hıristiyanlar için ehli kitap ötesi bir misyon tanımı yapıyorlardı. Sanırsınız ki, bir yüzüne vursalar ötekini dönecekler.. 28 Şubat vurunca, İsrail, Vatikan, Amerika vursa dönecekler de, AK Parti vurunca savaş ilan ediyorlar.

Oysa o okulları, yurtları 28 Şubat’ta kendi rızaları ile Çevik Bir’e devretmeye hazırdılar. AK Parti dershaneleri okula dönüştürelim deyince niye kızılca kıyameti koparttılar ki..

Dün bütün güç elinizde iken yapamadığınızı bugün nasıl yapacaksınız, deşifre olmuş ve kadrolarınız darmadağın edilmişken..

AK Parti’yi yıksanız, altında kalırsınız.. AK Parti’nin yerine siz gelemezsiniz, gelenler de size AK Parti’den daha merhametli olmazlar. Gelen gideni aratır..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar