Clinton’ın da Trump’ın da canı cehenneme!

Biri Demokrat, öteki Cumhuriyetçi imiş.. İkisi de aynı kumpanyanın oyuncusu.. Pankreas güreşi yapıyorlar.. Aynı kaynaktan besleniyorlar ve aynı mahfillere hizmet ediyorlar.. Bize sordukları şu: Havuç mu yemek istersin, Sopa...

Biri Demokrat, öteki Cumhuriyetçi imiş.. İkisi de aynı kumpanyanın oyuncusu.. Pankreas güreşi yapıyorlar.. Aynı kaynaktan besleniyorlar ve aynı mahfillere hizmet ediyorlar..

Bize sordukları şu: Havuç mu yemek istersin, Sopa mı! Trump bize sopa gösteriyor, Clinton havuç. Hangisini yemek istediğimizi soruyorlar. Yani celladımızı seçme özgürlüğümüz var.. Ölümü gösterip hastalığa razı etmeye çalışıyorlar..

Hanımefendi seçilirse PYD’yi destekleyecekmiş! Şecaat arz ediyor ya Madam sirkatini söyledi.. Trump zaten Müslümanları Amerika’dan kovacak..

ABD dünyaya ne güzel örnek oluyor öyle!? Tamam artık biz de suçluları nasıl iade etmeyeceğimizi, ipe un serme taktiklerini öğrendik böylece.. Terör örgütlerine nasıl destek çıkılırmış onu da öğrendik..

ABD’nin öteki yüzünü de gördük bir kez daha.. Darbeye darbe, darbeciye darbeci diyemediler. Nobel barış ödülü verdikleri birini götürüp, bir cuntacıya danışman yaptılar. Adam yer yarıldı yerin içine girdi sanki, utancından. Olmadı, İngiliz sol-liberal bir adamı, Tony Blair’i getirip Sisi’ye danışman yaptılar. O da dayanamadı.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar