CHP’nin hali pür melali

Gerçekten bu CHP’de bir uğursuzluk, bir talihsizlik var. CHP’nin uğursuzluğu ve şanssızlığı Kılıçdaroğlu ile katlandı.. CHP neye el atsa kurutuyor.. Neyi tutsa elinde kalıyor. Erdoğan, AK Parti...

Gerçekten bu CHP’de bir uğursuzluk, bir talihsizlik var. CHP’nin uğursuzluğu ve şanssızlığı Kılıçdaroğlu ile katlandı.. CHP neye el atsa kurutuyor.. Neyi tutsa elinde kalıyor. Erdoğan, AK Parti çok şanslı..

Erdoğan belediye başkanı olduğunda şehirde susuzluk vardı. Haliç kokuyordu. Erdoğan ve arkadaşları yağmur duasına çıkmışlardı. CHP’liler alay ettiler, ardından bir yağmur yağdı İstanbul suya doydu.. CHP’liler kendi aralarında konuşurken, “Onun yukarı ile arası iyi” diyorlardı..

Biliyorlar ama yine de uslanmıyorlar. Alışmışlar, mutlaka kavga edecekler. İçeride kavga etmemek için mutlaka dışarı ile kavga etmeleri gerek. Yoksa birbirlerini yerler..

Bir arkadaş bir CHP’linin duruşmasını izlemiş. 2000’li yılların başı.. Adam uzun uzun anlatıyor, alıntılar yapıyor. Hakim arkasına yaslanmış dinliyor, zabta geçtiği filan da yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar