CHP! Bu gidiş nereye?

Ne bu ya hu.. Bu kadın kim ve ne yapmak istiyor? CHP attı HDP tuttu.. Mecliste her gün kavga var. “İstemezük” takımı.. CHP atıyor Amerika tutuyor. HDP atıyor Avrupa tutuyor.. Batının yerli müttefikleri mecliste CHP-HDP.....

Ne bu ya hu.. Bu kadın kim ve ne yapmak istiyor?

CHP attı HDP tuttu.. Mecliste her gün kavga var. “İstemezük” takımı.. CHP atıyor Amerika tutuyor. HDP atıyor Avrupa tutuyor.. Batının yerli müttefikleri mecliste CHP-HDP.. Dışarıda, media, STK,                                                          sermaye her kesimden adamları var. İllegal olarak PKK, PYD, FETÖ ile kol kolalar. Sözde DAEŞ’e de karşılar ama onlar da bu kirli oyunun bir parçası.. Gezi bileşenleri de devredeler..

Yeni sakızları belli. Anayasa değişikliğini rejim değişikliği olarak görmek ve göstermek istiyorlar.. Avrupa ses veriyor, bizim “Bremen mızıkacıları” koro olarak başlıyorlar.. 

Özetle şunu demeye getiriyorlar: Türkiye diktatörlüğe gidiyor.. Bunu diyen de “Tek Adam”cı, tek parti’ci, “Milli Şef-Ebedi Şef”çi CHP.

Bu Anayasa değişikliği olduktan sonra, CHP tek parti, açık oy-gizli sayım sistemi olmadan, takriri sükun yasası ve İstiklal Mahkemeleri olmadan bir daha seçim kazanamaz.

Başka ne diyorlar: Laiklik elden gidiyor. Bunu diyen kim, resmi ideolojisini “resmi din” haline getirme iddiasındaki, “Anayasanın değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddeleri”nin korunmasından söz eden CHP.

CHP! Yani “Cumhuriyet” Partisi. Kelime anlamı itibarı ile “Çoğunlukçu Parti” azınlığın dayatmasından taraf.. “Halk karar versin” diyorsun, halkın egemenliğine, iradesine karşı bir “Halkçı” Parti. Hani şu “inkılabçı” geçinen “Muhafazakar” Parti. Bir de “solcu” geçinmiyorlar mı! CHP bu! Banka yöneten Sosyalist Enternasyonal üyesi bir parti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar