Bundan sonra bakalım ne olacak?

Yanlışın neresinden dönülürse kârdır. Dost acı söyler. Bu uyarılar dikkate alınmazsa bunun faturası çok daha ağır ve acı olur. Bakın ekonomide söylenenle gerçek arasında ne kadar fark varsa, diğer birçok konuda da durum çok farklı değil.

Dünya belirsizliklerle dolu bir döneme girdi. Bakalım bundan sonra dünyada, bölgede ve ülkemizde neler olacak? ABD seçimlerinin sonu, Ermenistan’ın geleceği, Ankara’nın ekonomik ve siyasi gündemi daha uzun süre tartışılmaya devam edecek.

Gelinen noktada Karabağ sorunu bir şekilde çözülmüş gibi gözüküyor. Karabağ’ın kurtarılmasından öte, Nahcıvan’la Azerbaycan arasında bir de koridor açılıyor.

Azerbaycan ile Ermenistan arasında arabuluculuk yapan ülke Rusya. Ermenistan’ın işgali altında olan ve geri çekilme sürecinde barış gücü olarak görev yapacak olan ülke de Rusya. Bölgede Rusya’nın ağırlığı ve önemi artmış gözüküyor. Şimdi bu durumda Fransa’nın ve ABD’nin ne yapacağını görmemiz gerek. Ermenistan öyle kendinden ibaret bir ülke değil. Zaten ABD ve Fransa garantör. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar