Bitmiş Bir Darbe Nasıl Kaybedildi!

Latif Erdoğan diyor ki, “Bunların İslam’la alakası kalmadı. Tamamen iktidar olma, başa geçme ihtirasıyla hareket etmişlerdir. Gülen, 16 yaşından sonra özel eğitime tabi tutuldu. Bunu dönemin MİT...

Latif Erdoğan diyor ki, “Bunların İslam’la alakası kalmadı. Tamamen iktidar olma, başa geçme ihtirasıyla hareket etmişlerdir. Gülen, 16 yaşından sonra özel eğitime tabi tutuldu. Bunu dönemin MİT elemanları gerçekleştirdi. 1950’lerde MİT, CIA demektir. Bu ancak şeytanın aklına gelebilecek bir projedir.”

50 yılı aşkın süredir önce devlet üzerinden, sonra doğrudan ABD’nin, dünya derin devletinin hizmetinde bir adam. “ABD ve Avrupa’yı, Vatikan’ı, İsrail’i, Mason localarını karşına değil, yanına alacaksın” diye çıktılar yola.. Türkiye Paralel Devlet ve Paralel Din’in merkez üssü olacaktı. İngilizler Şerif Hüseyin’i halife ilan etmek istiyorlardı, olmadı. Yeni Halife, hatta Mesih’i bedeninde taşıyan bir Mehdi olarak Gülen “Altın Çağ”ı başlatacaktı..

Hâlâ teslim olmuş değiller.. İddia o ki, içerideki bir takım kilit isimleri ya kaçıracaklar ya da içeride zehirleyerek ya da bir şekilde infaz edecekler. Hapishanelerde isyan da çıkartabilirler, birilerini hasta diye hastaneye, oradan da başka yerlere kaçırabilirler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar