Birilerinin içki masasına meze olmayalım

Geçen gün yazdıklarımdan yola çıkarak, birileri benim AK Parti’yi bombaladığımı yazmış. Allahım, beni Müslümanlara, erdemli insanlar ve mazlumlara zarar verenlerden eyleme. Kuşkusuz ben de hata yaparım....

Geçen gün yazdıklarımdan yola çıkarak, birileri benim AK Parti’yi bombaladığımı yazmış. Allahım, beni Müslümanlara, erdemli insanlar ve mazlumlara zarar verenlerden eyleme. Kuşkusuz ben de hata yaparım. Ben de her insan gibi aciz bir kul’um. Allah bizleri kula kul eylemesin.. Eleştirmem gerektiğinde sevgim bana engel olmasın, öfkelendiğimde adaletsiz yapanlardan olmayayım.

Bugün yine bir mayınlı alana destursuz gireceğim.. Kastım kimseyi üzmek değil. Ben, boşa geçirecek bir saniye zamanımız, boşa harcayacak bir kuruş paramız, gözden çıkarılacak tek bir insanımız olduğunu düşünenlerden değilim.. Biliyorum, yine mayınlı alana gireceğim.. Olsun! Ben bunları yazmazsam “ben” olmam. İçimizden birilerinin bunları yazması gerek..

Gül üzerinden birileri yanlış zamanda yanlış işler yapıyor. Tam da yaşanan kriz sürecinde, “Erdoğan’a Çankaya’ya git” deyip, Gül’ü karşısına çıkarmanın ne anlamı var. Bu tartışmanın kime ne faydası var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar