Bir başka açıdan

Cins kafalar vardır. Böyle kafa sahibi bir arkadaş PKK ve Paralel’le ilgili ilginç bir yorum yaptı.. PKK ve PYD tasfiye mi ediliyor. Bu konuda derin bir mutabakat mı sağlandı.. Apo’yu kim, niçin Türkiye’ye teslim etti ise o...

Cins kafalar vardır.

Böyle kafa sahibi bir arkadaş PKK ve Paralel’le ilgili ilginç bir yorum yaptı..

PKK ve PYD tasfiye mi ediliyor. Bu konuda derin bir mutabakat mı sağlandı..

Apo’yu kim, niçin Türkiye’ye teslim etti ise o akıl, şimdi de yarım asırdır beslediği PKK’yı şimdi tasfiye ediyor.. Paralel yapı da tasfiye ediliyor bu arada..

PKK’yı nasıl tasfiye edeceksiniz? Tepe isimleri yakalayıp teslim etseniz, öldürseniz de bu hareketi bitiremezsiniz.

Bir el, silahları ile birlikte bu teröristleri şehirlere topladı ve devlet de bunlara karşı operasyon düzenliyor. Topyekûn bir imha hareketi yürütülüyor.. Birileri dağda, birileri düz ovada imha ediliyor..

DAEŞ’i kim, niçin örgütlemişti! İddia neydi? Suriye’de bir “bal tuzağı” kurulmuştu. Ortaya bir kaşık bal dökülmüş, bütün karıncalar, sinekler oraya toplanmıştı. Birileri de oraya gidip orada toplananları topluca imha ediyor.

Kendi ülkesindeki radikalleri örgütleyip Suriye’ye gönderen de yine kendileri. Kendi ülkesinde sokaktan bunları toplayıp infaz edemezdi. Şimdi, oraya gidenleri fişliyor ve sonra da tepelerine iniyor. Hayatta kalanlar ise bir daha ülkelerine dönemiyor. Resimleri gümrük kapılarına bildiriliyor. Nerede bulunursa orada tutuklanıyor..

Bir taşla birkaç kuş vuruyorlar.. Hem İslamifobia’yı körüklüyorlar, hem de Suriye’ye girmek için kendilerine bir bahane buluyorlar, eşzamanlı olarak kendi içlerindeki riskli kişileri buraya yönlendirip imha operasyonları düzenliyorlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar