Bahçeli Ne Yapmak İstiyor?

Bu seçimde herkesin ne istediği belli, ne istediği belli olmayan tek parti var, o da MHP.. Bahçeli, yani Mr. No’nun bildiği tek kelime “Hayır”.. Seçim kampanyasını AK Parti ve HDP karşıtlığı üzerine...

Bu seçimde herkesin ne istediği belli, ne istediği belli olmayan tek parti var, o da MHP..

Bahçeli, yani Mr. No’nun bildiği tek kelime “Hayır”..

Seçim kampanyasını AK Parti ve HDP karşıtlığı üzerine kurmuş.

Şu anda Türkiye’nin önündeki en büyük engel MHP.. AK Parti tek başına iktidar olamayınca, geriye kalan tek alternatif HDP’nin de içinde olduğu CHP’nin kuracağı bir hükümet.. Ama “HDP ile de olmaz” deyince o alternatifte olmuyor. 

Peki Bahçeli ne istiyor? Onu bilen yok.. Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı dersi veriyor, Davudoğlu’nun yerine AK Parti genel başkanlığına Gül’ü getiriyor..

Dün Ergenekon’un avukatlığına soyunmuştu, bugün Paralelcilerle birlikte.. Türk dünyası, İslam dünyası, Balkanlar, Kafkasya ile ilgili bir önerisi yok.. Türk dünyası ile ilgili de bir söyleyeceği yok..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar