AK Parti’nin önündeki en büyük handikap

Ordular, ilk hedefiniz, AK Parti’yi, kurucu ve yöneticilerini, onlara gönül bağlayanları analarından doğduğuna pişman edeceksiniz.. “One minute”ın, Mavi Marmara’nın hesabını soracaksınız. Şimon...

Ordular, ilk hedefiniz, AK Parti’yi, kurucu ve yöneticilerini, onlara gönül bağlayanları analarından doğduğuna pişman edeceksiniz..

“One minute”ın, Mavi Marmara’nın hesabını soracaksınız. Şimon Perez öyle istiyor. Localar, Neoconlar, Tapınakçılar öyle istiyor. Onların yerli işbirlikçileri malum media, malum patronlar, malum politikacılar, derin devlet, paralelciler öyle istiyor.

Bu fırsatı değerlendirmek istiyorlar. Birden umutlandılar. Sevinçten ne yapacaklarını bilmiyorlar..

AK Parti kötü örnek (!) olmuştu. “Kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle” kabilinden birilerine aba altında  sopa gösteriyorlar.. AK Parti’ye, Erdoğan’a, Davudoğlu’na bu tepki aslında, onların şahsında tüm İslam dünyasınadır.

Ben ötekilerden korkmuyorum. Ama Erdoğan-Davudoğlu arasında bir ihtilaf çıkarsa, bütün emeklere yazık olur. Birilerinin umudu, hesabı bunun üzerine.. İkinci olarak da birileri Gül’e oynuyor sanki. AK Parti’de bir kongre havası oluşturmaya çalışıyorlar.. Davudoğlu gitsin, Gül gelsin. Erdoğan Çankaya’ya hapsedilsin.

Gül’ün böyle bir zamanda adından söz edilmesi ilginç. Dile getirenler iyi niyetli gibi gözükseler de, zamanlama, üslup ve hedeflenen yer açısından son derece tehlikeli. Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir. Ve “ağuyu altın tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı”.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar