ABD, Gülen, vs..

Darbe tarih olarak öne alınmış, saat olarak da öne almak zorunda kalmışlar. Bu arada senkronizasyonu kaybetmişler.. Beklemedikleri durumlar karşısında bocalamışlar, bu arada birlikler içinde direnişler var, Erdoğan...

Darbe tarih olarak öne alınmış, saat olarak da öne almak zorunda kalmışlar. Bu arada senkronizasyonu kaybetmişler.. Beklemedikleri durumlar karşısında bocalamışlar, bu arada birlikler içinde direnişler var, Erdoğan teslim olmuyor, teslim alınamıyor. Olaya halk el koyuyor.

Oysa her şey planlanmış. Hatta Cumartesi günü yapacakları kutlamalar, halk desteği ve arkasından uluslararası kuruluşların destek mesajları bile.. Gülen âlây-ı vâlâ ile İstanbul’a gelecekti. Ülke geneli bayraklarla donatılacaktı. Bayraklar basılmış, rulolar halinde asılacak yerlere gönderilmiş. Ama olmadı işte.. Gülen’le birlikte ABD, batılı devletler, uluslararası örgütler, STK’lar, batı medyası hepsi suçüstü oldu..

Seküler ve Laik çevreler de bu “Euro İslam”ı destekleyeceklerdi bir şekilde.. Her şey bütün ayrıntıları ile not edilmişti. Tankın önüne yatan adam, yaşlı teyze, o engelli genci kimse hesaba katmadı..

Münafıklar çeyrek asırdır bu günü bekliyorlardı. Batman İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, 15 Temmuz günü darbe girişimi sırasında, kendi emrinde görev yapan ve en çok güvendiği 4 binbaşı ve 1 üsteğmen tarafından 12 saat rehin tutulduğunu belirterek, en çok güvendiği ve ödüllendirilmesini istediği subayın başına silah dayadığını söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar