28 Şubat’ı anarken

1000 yıl sürecek diyorlardı, on yıl bile sürmedi. Mesut Yılmaz “siyasi hayatıma malolsa da” diyordu, İmam Hatiplerin orta kısmını kapatırken, siyasi hayatına da maloldu, ahiretine de, onuruna da.. 28...

1000 yıl sürecek diyorlardı, on yıl bile sürmedi.

Mesut Yılmaz “siyasi hayatıma malolsa da” diyordu, İmam Hatiplerin orta kısmını kapatırken, siyasi hayatına da maloldu, ahiretine de, onuruna da..

28 Şubat’ın komutanları bugün sanık sandalyesindeler..

O gün açılan kimi yaralar hâlâ kanıyor..

O günlerden sonra el konulan evimi geri aldım, ama gelinim hâlâ tıp fakültesi diplomasını alamadı.

Bu dünyadaki davalar gelip geçer, bir de öbür dünyası var bu işin.. Ölüm bile onların yakasını mazlumların elinden kurtaramayacak!

Bugün yine onlara “Hakkımızı helal etmiyoruz” “Tebbet yeda”, “Zalimler için yaşasın cehennem” diyoruz!

Ne demişler: “Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste”. “Zulm ile abad olunmaz.”. Bu dünya etme bulma dünyasıdır. Eden bulur!

Bakın, bir kez daha söylüyorum.. FETÖ neyse BÇG odur! Bunlar kontrollü bunalım stratejisine, soğuk savaş, psikolojik harp taktiklerine göre düşünülmüş pankreas güreşçileridir.. Gladyatörlerdir.. Dün sağ-sol diye, aynı ülkenin çocuklarını birbirine kırdırıyorlardı, bugün de bizi bu şekilde kirli ve kanlı bir oyunla yola getirmeye çalışıyorlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar