15 Temmuz devam ediyor!

Birileri “28 Şubat 1000 yıl sürecek” diye tehdit ediyorlardı, birileri de “sürmedi” diye bayram ediyor.“Ebu Cehil öldü” diyorlar, ölmedi, kıtalar dolaşıyor”. Ebu Cehiller ölüyor ve...

Birileri “28 Şubat 1000 yıl sürecek” diye tehdit ediyorlardı, birileri de “sürmedi” diye bayram ediyor.

“Ebu Cehil öldü” diyorlar, ölmedi, kıtalar dolaşıyor”. Ebu Cehiller ölüyor ve arkasından yenileri geliyor. Şeytana kıyamete kadar mühlet verildi. Bu süreç kıyamete kadar bitmeyecek. Şekil değiştirecek, kılık değiştirecek, kapıdan kovacaksınız, bacadan girecek. Fahişe diye kovacaksınız başını örtüp yine gelecek. “Allah, lillah” deyip gelecek.. Şeytanın hileleri bitmez. Şimdi görünmez oldular, kılık değiştirdiler. Gözünüze FETÖ’yü ya da Adnan Hocayı çok yaklaştırırsanız arkasında bir ormanı kaybedersiniz.

Kıbrısi’nin çocukları şimdi Rock in Roll eşliğinde zikir ayinleri düzenliyorlar.. Evrenesoğlu bir başka “Kainat imamı”. Haydar Baş dini önder, siyasi önder, fikri önder, ama bir türlü kendini anlatamıyor..

Aramızda o kadar çok kurtarıcı önder, fikir, fikir sahibi, manevi rehber var ki!

Öyle bir Mevlevilik dalgası geliyor ki, böyle giderse Adnan hocayı ararsınız. Belediye destekli Mevlana okumaları arasında öyleleri var ki; en çok da onlar rağbet görüyor, özellikle de kadınlar ve gençler. Ve onlar arasında da siyaset ve bürokrasi çevresindekiler ve göreceli olarak bu dönemde zenginleşenler.. Kendileri İslamlaşmıyorlar, İslam’ı dönüştürmeye çalışıyorlar. Müslüman kimliği altında her şey mübah olsun istiyorlar adeta. Birileri de bunlara cevaz veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar