Bir siz eksiktiniz

 Dünyada garip olaylar oluyor. Rusya ve Kuzey Kore sanki bir savaşın eşiğine gelmişlerdi. Şimdi bir anda canciğer kuzu sarması oluverdiler. ABD, AB ile canciğer kuzu sarması idi, şimdi düşman olma noktasına...

 

Dünyada garip olaylar oluyor. Rusya ve Kuzey Kore sanki bir savaşın eşiğine gelmişlerdi. Şimdi bir anda canciğer kuzu sarması oluverdiler. ABD, AB ile canciğer kuzu sarması idi, şimdi düşman olma noktasına geldiler.

Yarın ne olur bilinmez. ABD, Kuzey Kore ile anlaşırsa, herhalde 2 Almanya’nın birleşmesinin ardından sıra iki Kore de birleşir.

İki Yemen birleşmişti, bakarsanız onlar da yarın bölünür.. Suudi Arabistan bölünürken Körfez ülkeleri birleşebilir.

Son gelen haberlere göre İtalya, YPG/PKK›ya destek için asker gönderdi. NATO 30.000 askerin katılacağı yeni, kapsamlı bir tatbikata hazırlanıyor. Ankara Kandil’de sona yaklaştıklarını ve bölgeden hemen ayrılmayı düşünmediklerini açıkladı.

İtalyan ordusu, ABD ve Fransa güçlerinin yanında terör örgütü YPG/PKK›ya destek olmak için Suriye›nin Irak sınırındaki Deyrizor’da görev yapacakmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.641 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.043 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.589 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar