Tillerson’dan Mattis’e, Gülen’den Çetin Doğan’a, Kazan’dan Akşener’e!

Çetin Doğan 28 Şubat darbesi ile ilgili suçlamaları reddediyor ve bütün iddiaların bir kurgu olduğunu söylüyor. Bunu mahkeme huzurunda son ifadesinde söylüyor..Bu kafa BÇG kafası! Onlar “Batı”...

Çetin Doğan 28 Şubat darbesi ile ilgili suçlamaları reddediyor ve bütün iddiaların bir kurgu olduğunu söylüyor. Bunu mahkeme huzurunda son ifadesinde söylüyor..

Bu kafa BÇG kafası! Onlar “Batı” çalışma grubu, ötekiler BOP çerçevesinde “Doğu” çalışma grubu. İkisi de sonunda aynı kapıya çıkıyor. BÇG de, BOP da ABD’nindir. 15 Temmuz ile ilgili FETÖ’cüler de 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili benzer şeyler söylüyor.

BÇG, soğuk savaş sonrası, NATO tarafından “kızıl” tehlikenin yerine ikame edilen “Yeşil” tehlikeye karşı bir savunma projesi idi. “Yeşil tehlike”ye karşı “TOPYEKÛN BİR SAVAŞ” başlatılmıştı. BÇG bu savaşın içimizdeki TRUVA ATI idi. Daha sonra İslamofobya’ya dönüşecek olan bu hareket “İslam’a ve Müslümanlara karşı sopa” politikası idi. Batının elinde bir de “Havuç” projesi vardı. “TOM AMCA olmayı kabul eden, batı değerler sistemine karşı çıkmayan ve onların ucuz asker deposu, tetikçisi, taşeronu olmayı kabul edenler için ayrıca bir de “Ilımlı İslam” projesi üretilmişti.

FETÖ ile BÇG arasındaki kavga kâhyaların kavgasıdır.

Bu FETÖ’cüler, bu BÇG’liler aynı kaynaktan beslendikleri için, birbirleri ile kavga etseler de aynı mantığı kullanıyorlar. Aslında birbirlerine çok benziyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar