Süleyman Soylu geçen yıl da ameliyat olmuş! Cem Küçük yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun canlı yayında burnu kanadıktan sonra olduğu burun ameliyatının ikinci ameliyatı olduğunu, varis ameliyatından basının haberinin olmadığını yazdı.

Süleyman Soylu geçen yıl da ameliyat olmuş! Cem Küçük yazdı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun canlı yayında burnu kanamış ve herkesi korkutmuştu. Önemli bir durum olmadığı ortaya çıkınca konu kapandı. Meğer Süleyman Soylu geçen yıl da bir operasyon geçirmiş ama kimsenin haberi olmamış.

Türkiye gazetesi'nden Cem Küçük bugünkü köşesinde o ameliyatın detaylarını yazdı. Cem Küçük, Süleyman Soylu'nun geçirdiği operasyonla ilgili "İçişleri Bakanı, ülkenin en popüler isimlerinden bir. Hayatı, işi gücü herkesin gözleri önünde cereyan ediyor. Bir Allah’ın kulu ameliyat olduğunu duymuyor. Vallahi gazetecilik ölmüş. Soylu’nun herkesin içinde kanayan burnu, mesela evdeyken kanasa burun kılcallarını yaktırdığından da haberimiz olmayacaktı." eleştirisinde bulundu.

"Bu ameliyat Soylu’nun ikinci ameliyatıymış"

Cem Küçük yazısında  Süleyman Soylu'nun ameliyatı hakkında detayları paylaştı.

“Öğrendiğime göre bu ameliyat Soylu’nun ikinci ameliyatıymış. Geçen yıl İstanbul’daki yerel seçimlerinden hemen sonra Süleyman Beyin sağ ayağında varis ortaya çıkıyor. Doktora gidiyor. Doktorları ameliyat edilmesi gerektiğini söylüyorlar.  Soylu dinlemiyor. Terörle mücadele ve Barış Pınarı Harekâtı öncesi olmaz diyor. Ve sırf vatan için çalışmaya, terörün kökünü kazımak için sağlığını sonuna kadar tüketiyor... Soylu az uyuyan, çok yürüyen, gecesi gündüzü olmayan bir bakan. Sağlık gibi şahsi dertlerini umursamıyor.  Ancak ağrı ve şişkinlik artınca doktorlar ’tamam’ deyip Ankara’da acil ameliyata alıyorlar. Tarihi net öğrenemedim ama 2019’un eylül ya da ekim ayı gibi. Belki daha önce. İki gün Ankara’da dinleniyor Soylu ve sonra doktorları da pek dinlemeden çalışmalarına devam ediyor."

Cem Küçük, yazısının sonunda "Bu arada ben de anladım ki, eğer Soylu iki gün ortada gözükmüyorsa kesin bir şey var demektir. Başta bana küpe olsun... " ifadelerini kullandı.

Cem Küçük'ün yazısının tamamı

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini