Posta yazarı Candaş Tolga Işık'tan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'na sert sözler!

Posta yazarlarından Candaş Tolga Işık, Tunceli Ovacık'ta iki çocuğun teröristlerin tuzakladığı mayına basarak hayatını kaybetmesi üzerine Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun yaptığı açıklamaya karşı ateş püskürdü.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde PKK terör örgütünün yola tuzakladığı mayına basan 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki Nupelda'nın hayatını kaybetmesi üzerine Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu sosyal medyadan açıklama yaptı.

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık,Mehmet Maçoğlu'nun açıklamasına tepki göstererek "Kendi şehrinizde iki minik yavrunun canını alacak kadar gözü dönmüş eli kanlı teröristlere iki satır laf edememek, isimlerini dahi zikretmemek nasıl bir vicdan, nasıl bir insaf?" dedi.

Candaş Tolga 'Komünizm bu değil' başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Dersim’in Ovacık ilçesine bağlı Bilgeç köyü kırsalında meydana gelen patlamada 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu adlı çocuklarımız yaşamını yitirmiştir. Ailesi başta olmak üzere tüm Dersim halkının başı sağ olsun.”

Bu nedir Fatih Başkan? Bu iki minik yavrunun canını alan patlama volkanik patlama mı? Doğal afet mi? Nasıl olmuş o patlama? Kim yapmış? Kendi şehrinizde iki minik yavrunun canını alacak kadar gözü dönmüş eli kanlı teröristlere iki satır laf edememek, isimlerini dahi zikretmemek nasıl bir vicdan, nasıl bir insaf? Çok yazık. Gerçekten çok yazık. Korkma Başkan, korkma... Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini