Popo estetiğini kimler yaptırmalı?

Cevapla Tv Uzmanlarından Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara Popo estetiği hakkında merak edilen soruları cevapladı. Popo estetiğini kipler yaptırabilir? Kimler popo estetiği yaptırmalıdır? diye Op. Dr. Defne Erkara'a sorduk.

Popo estetiğini kimler yaptırmalı?

Cevapla Tv Uzmanlarından Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara 'Popo estetiği' konusunda açıklamalarda bulundu. 

‘Genellikle kalın belli ve kalçası olmayan vücut tipindeki kişiler başvuruyor bize. Bu kişilerde popo kısmı da düzdür. Bu da kadınsı görünümü azaltan bir durum. Biz o bölgedeki yağlardan alarak hem kalçanın yuvarlatılması hem de poponun daha belirgin olmasını sağlıyoruz. Bu amaçla popo protezi de koyulabiliyor. Bir başka popo estetiği başvurusu nedeni de kilo kaybı.

Çok fazla kilo veren kadınlarda popo bölgesinden de kilo verme olduğu için popo derisi aşağıya doğru sarkma gösterir. Nasıl karın geriliyorsa, bel bölgesinde de germe yapmak gerekebilir. Mümkünse karından ve belden yağ alarak poponun daha fazla yuvarlatılması sağlanabilir’

Kaynak: Cevapla Tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
DEM’li avarel ve medya çetesinin ikiyüzlülüğü DEM’li avarel ve medya çetesinin ikiyüzlülüğü
Darbe mi yoksa darbe bahane mi? Darbe mi yoksa darbe bahane mi?
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı