Ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim! 4L Ayçiçek yağı sadece 99 TL

Ayçiçek yağı fiyatları o markette dev indirime girdi. Bugünden itibaren 4 litre Ayçiçek yağı sadece 99 TL fiyatı ile satışa çıktı. Bu indirimi kaçıranlar çok üzülür.

Ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim! 4L Ayçiçek yağı sadece 99 TL

Ayçiçek yağı indirimi haberleri milyonlarca tüketici tarafından yakından takip ediliyor. Son iki yıl içinde artan fiyatlara inat bazı zincir marketlerde ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim uygulanıyor. Bugün de ayçiçek yağına yeni bir indirim Haberi geldi. O markette ayçiçek yağı fiyatları dibe indi. Özellikle 4 litre ayçiçek yağı fiyatı 99 TL'ye kadar geriledi. Ucuz ayçiçek yağı almak isteyenler bu Kampanyayı sakın kaçırmasın. İndirimli ayçiçek yağı fiyatları ve detaylar haberimizde…

Rusya ve Ukrayna savaşının çıkması ile birlikte bu durumdan oldukça etkilenen mutfakların başlıca temel ihtiyaç malzemesi olan sıvıyağ olmuştu. Vatandaşlar ise ihtiyacı olan sıvıyağı market market gezip en uyguna alma derdinde. Marketlere akın eden vatandaşlar ise sıvı yağ stoklarını eritmişti. Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen sıvı yağlarla ilgili flaş gelişme yaşandı.

DEV AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Vatandaşlar tarafından sevilen marketlerden biri olan Migros 4 litre Turna Ayçiçek Yağı Pet 119,90 TL yerine 99,90 TL'den satışa çıkaracağını duyurdu. %17' lik indirim gören Turna ayçiçek yağı vatandaşlar tarafından büyük ilgiye sebep oldu.

KISA SÜRELİĞİNE GEÇERLİ

Ayçiçek yağı fiyatlarına indirim kısa süreliğine geçerli. Sadece bir hafta sürecek indirimi kaçırmak istemeyenler acele etsin. Çünkü ürünlerde stoklarla sınırlı kısa süre içinde tükeniyor.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi