Esra Ezmeci'ye gelen itiraf yuva yıkar! Evli kaynanam babamla... "yazıklar olsun"

Esra Ezmeci’ye gelen bu itiraf pes dedirtti. Görenlerin ağzını açık bırakan bu itiraf paylaşımı adeta gündeme bomba gibi düştü. Peki, bu itirafta ne yazıyordu?

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf yuva yıkar! Evli kaynanam babamla... "yazıklar olsun"

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlü psikolog Esra Ezmeci, yine gündeme bomba gibi bir itiraf paylaşımıyla düştü. Akıl almaz itiraflara bir yenisi daha eklenirken, görenler tepkilerini gizleyemediler. Sosyal medya hesabında sık sık itiraf paylaşımları yapan Esra Ezmeci, yine kendisine gelen itirafı paylaştı ve tepkileri de üzerine çekti. İtirafların ardı arkası kesilmezken, sosyal medya kullanıcıları da ağır eleştirilerde bulundular. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Esra Ezmeci yine hayrete düşürdü

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının sunuculuğunu yapan Ezmeci, sosyal medya hesabında da sık sık takipçilerine ilişkiler üzerine tavsiyelerde bulunuyor. Kitaplarından örnekler veren Esra Ezmeci, aynı zamanda da düzenli olarak itiraf ve soru-cevap saati yapıyor. Akıl almaz itiraflar gündemde sık sık yerini alırken, yine bunların arasına bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu itiraf hızlı bir şekilde gündemde yerini aldı. Peki, o itiraf paylaşımında ne yazıyordu?

Esra Ezmeci’ye gelen o itirafta: “Kaynanamın babamla 2 yıldır ilişkisi varmış. Annem vefat etti ama kaynanam evli, eşim sinirlendi” ifadeleri yer alıyordu. Esra Ezmeci bu itiraf karşısında: “Burada sizin babanızla konuşup, böyle bir durumun etkilerini ve olacak sonuçlarını konuşmanız lazım. Eşinizle de bu durumdan yeni haberiniz olduğunu, onların durumunun sizin evliliğinize yansımaması gerektiğini konuşabilirsiniz” yanıtını verdi.

Tepkileri üzerine çeken o itiraf paylaşımı

Ünlü psikolog Esra Ezmeci’ye gelen itirafların ardı arkası kesilmezken, gündemde de büyük bir tepki toplamaya devam ediyor. Gelen itiraflar arasında: “Hocam beraber olduğum adam evli. Ben de ikinci eşi sayılırım. Aramız çok iyiydi, eski sevgilisiyle yazışıyor. Ne yapmalıyım?” yer alıyordu. Ezmeci bu itirafa: “Başkasına sadakatsizlik yapan bir yerlerde size de yapacaktır” yanıtını verdi. Gündeme adeta bomba gibi düşen bu itiraflar tepkileri de beraberinde getirdiler.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini