Çılgın Dondurmacı'da dans etmeyen kalmasın! İşte mini etekli müşterisiyle öyle bir dans etti ki herkes ağzı açık izledi!

Son zamanlarda Tiktok fenomeni olan Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç kadın müşterileri ile keyifli dans videolarını paylaşmaya devam ediyor. Mehmet Dinç, sosyal medya hesabında son olarak mini etekli müşterisi ile videosunu takipçilerine sundu.


Antalya'da dondurma dükkanı sahibi olan Mehmet Dinç çıkarmış olduğu Kalbimsin şarkısı ile birlikte müşterileriyle ettiği danslar TikTok platformuna yükleyerek fenomen haline geldi. Daha sonra ise Bulamam Senden Başka adlı şarkısını dinleyicilerine sundu ve artık bu şarkısıyla da danslarına devam ediyor. İşte haberimizin devamında tüm detayları sizlerle…

Danslarıyla neşe saçan çılgın dondurmacı!

Çektiği videolar ile TikTok platformunda izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç genelde kadın müşterileriyle dondurma standı önünde kendi şarkıları eşliğinde keyifle dans ediyor. Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç’in paylaşımları kimileri tarafından beğenilirken kimileri tarafındanda eleştiri yağmuruna tutuluyor. Tiktok uygulamasında 18,2 milyon takipçisi bulunan Çılgın Dondurmacı Dinç, videolarını intagram ve youTube platformlarından da izleyicilerine paylaşıyor. Tiktok platformunda 8.5 milyon, İnstagram'da 824 bin takipçisi sahibi olan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç Antalya'da çılgın dansları ile tanınan ve ünlü Maraş dondurması ile müzik keyfini buluşturan bir internet fenomeni olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tiktok ve İnstagram’ın yeni fenomeni çılgın dondurmacı!

Tiktok'ta ve Instagram'da videoları binlerce defa paylaşılan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç Antalya'da çılgın dansları ile tanınan ve ünlü Maraş dondurması lezzetini keyifli bir şekilde müşterilerine sunmaya devam ediyor. Müşteriler tarafından ilgiyle takip edilen çılgın dondurmacı mini etekli müşterisi ile ettiği dans olay yarattı. Paylaştığı video izleyenleri güldürürken eleştiri almasına da sebep oldu. Sosyal medya hesaplarından paylaşmış olduğu Kalbimsin isimli şarkı ile son günlerde gündeme gelen Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç arama motorunda en çok araştırılan fenomenler arasında yer almakta. Tiktok uygulamasında 8.5 milyon, İnstagram'da ise 824 bin takipçisi bulunan Çılgın Dondurmacı Antalya'da çılgın dansları ile tanınan ve  dondurması ile müziği buluşturan bir internet fenomeni haline gelmiştir.

 

 

 

 

 

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini