Hande Kazanova Haziran Ayı Oğlak Burcu Yorumu

Haziran ayında siz daha çok başkaları için çalışacak, üretecek ve hizmet vereceksiniz işle ilgili konularınız bu ay gündeminizde olacak sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayında sizleri neler beklediğini anlattı.

Hande Kazanova Haziran Ayı Oğlak Burcu Yorumu

1 Haziran da özel hayatınızda keyifli etkileriniz devrede, sosyal çevrenizde ki insanlar size birini tanıştırabilirler eğer özel hayatınızda birisi yok ise yada sevdiğiniz bir insan varsa onunla beraber sosyal çevreniz hareketlenecektir. 6 ve 7 Hazirana dikkat etmekte fayda var, özellikle iş hayatınız da ve günlük hayatınızın akışında yakın çevrenizde ki insanlar sizi bazı noktalar da yanıltabilirler. Onlarla beraber atacağınız adımlarda yanlış anlaşılmalara, aldanmalara ve kandırılmalara karşı dikkat ediniz. 12 Haziran da Merkür yengeç burcuna geçecek ve ikili ilişkileriniz, özel hayatınız ile ilgili konularınızı hızlandıracaktır. Yani sevdiğiniz insanla artık hayatı paylaşmak ve konuşmak isteyeceksiniz. Bu dönem içerisinde çok fazla alıngan olmayıp duvarlar örmezseniz, hemen kendi kabuğunuza çekilip savunma konumuna geçmezseniz eğer ilişkinizde ki sıkıntı ve problemleri halletmek için uygun ortamları bulabilirsiniz. Yine ortaklaşa bir takım işleriniz varsa bu işlerinizde de önemli gelişmeler devrede olabilir.

13 Haziran da iş, hizmet ve sağlık alanınızda bir yeni ay gerçekleşecek işle işinizle iligli adım atmak istediğiniz konular ile alakalı sağlığınız ile ilgili almak istediğiniz konular yada atmak istediğiniz başlangıçlar ile alakalı yenilikleri bu yeni ayla beraber devreye koyabilirsiniz. 13 Hazirandan sonra parasal konularda güzel gelişmeler devrede olacak. Eşinizin yada ortak parasal konuların geliştiğini, size güzel sonuçlar doğurduğunu, paranızın çoğaldığını bu dönem içerisinde göreceksiniz. 26 Haziran önemli tarihlerden bir tanesi çünkü Mars gerilemeye başlıyor. Ağustosun sonuna kadar Mars sizin para alanlarınızda gerileyecek, sevgili oğlaklar. Yani büyük bir para harcamasında yaz dönemlerinde bulunmamanızda fayda olacaktır. Yine aynı şekilde önemli girişimlerinizi başlatmamakta da fayda olacaktır. Ticari bir alanda çalışıyorsanız bu dönemde daha önceden tanıdığınız insanlarla olan işlerinizin üzerine düşmeli hiç tanımadığınız yeni sıfırdan bir işin altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Çünkü girerseniz uzun vade de bu işin sizin hayrınıza olmadığını yada size bir takım zorluklar yaşattığını fark edebilirsiniz. 28 Haziran da oluşacak dolunay kişisel hayatınızı ilgilendiren, sağlığınızı ilgilendiren bir dolunay olacak. Çünkü özel hayatınıza odaklandığınız bu dönemde kendi kişisel görüşlerinizi hayatınızı ihmal etmiş olabilirsiniz. Bu dolunay diyecek ki haydi bakalım özel hayatta bir takım kararlar aldın ama sen bunları kendi hayatında uygulamayı unuttun, kendini ihmal ettin şimdi bu dolunay artık kendini yeniden önemseyip fark etmelisin diyecektir. Hayatınızla ilgili duygusal iniş çıkışlarla beraber bu dolunayda önemli kararlar alacaksınız, sevgili oğlaklar.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini