Hande Kazanova Haziran Ayı Koç Burcu Yorumu

Yakın çevre, akrabalar, kardeşler yada etrafınızda bulunan insanlarla beraber yapacağınız planlar haziran başında hayatınızda daha vurgulu olabilir sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova, Haziran ayında sizleri neler beklediğini anlattı.

Hande Kazanova Haziran Ayı Koç Burcu Yorumu

Diğer yandan da eviniz, aileniz ve yuvanızla daha fazla vakit geçirecek ve insanları evinizde ağırlamaktan mutluluk duyacaksınız. 6 ve 7 Haziran tarihleri özellikle önemli girişimleriniz adına sizi pek fazla desteklemeyen tarihlerden bir tanesi olacaktır. Yakın çevrenizdeki insanlara danışacağınız, soracağınız bir takım konular varsa onlardan alacağınız fikirlerde yanılma ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız. 12 Hazirandan sonra daha çok ailevi konulara üzerine düşecek aile büyükleriniz ile fikir birliklerine girecek yada ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu işlerin üzerine düşmek isteyeceksiniz. 13 Haziranda oluşacak yeni ay iletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, sosyal medya, ulaşım yada eğitim öğretim alanlarınızda yep yeni bir döngü başlatabilir. Bu alanlarınızda önemli kararlarınız varsa 13 Haziranda oluşacak bayramı da işin içerisine alacak bir yeni ayla beraber harekete geçebilirsiniz.

Yine 13 Hazirandan sonra daha fazla hayatı keyifle algılayacağınız, insanlarla irtibatınızı yüksek tutacağınız sportif faaliyetler, davetler, aktiviteler, diğer insanlar ile yapılacak işler ve hobilerinizin üzerine düşeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. 21 Hazirandan sonra tam anlamı ile ailevi koşullara kendinizi bırakacaksınız. Eviniz, yuvanız, aileniz yada eviniz için yapılacaklar bu döngü içerisinde önem kazanacak.

Bu ayın en önemli konularından bir tanesi 26 Haziran da enerji alanlarımızı kontrol eden Mars’ın gerilemeye başlıyor olması olacaktır. Mars sizin sosyal çevre alanlarınızda gerileyecek sevgili Koçlar. Özellikle ağustosun ortalarına kadar arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda, işleriniz de, gelece yönelik adımlarınız da, planlarınızda, vizyonunuz da, düşünceleriniz de, idealleriniz de bir takım sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaline karşı tüm yaz boyunca hazırlıklı olmalısınız.

Önemli girişimlerden bu süreç içerisinde kaçınmakta fayda olacaktır. Çünkü Mars sizin yöneticiniz sevgili koçlar, bu yüzden özellikle girişim de bulunmak istediğiniz sabırsızlık yaptığınız alanlarda size sıkıntı çıkartabilir. Yine bu döneme denk gelen girişimleriniz varsa bu girişimlerinizin fos çıkma ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız.

28 Hazirandaki dolunay kariyerinizde önemli konu ve olayları karşınıza getirecektir. Yani bir kaç gün boyunca haziranın sonunda kariyerinize odaklı olmak durumundasınız. Ve alacağınız haberler duygu iniş çıkışlarınızı hızlandıracak sevgili Koçlar.

Güzel bir ay olsun.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini