Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Bu pazartesi özellike parasal konularda bazı çözülmemiş eski meseleler karşınıza gelebilir sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar... Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Oğlak burcunu yorumladı. Bu hafta Oğlak burcu neler yaşayacak?

Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (7 - 13 Mayıs 2018)

Belki yapacağınız işlerde bir indirim söz konusu olabilir ama parasal konularda biraz kayıp yaşamışsanız yada istediğiniz sonuçları alamamış gibi hissedebilirsiniz. Karşınıza hangi durum gelirse gelsin aslında bu hafta bu konuların üzerine odaklanmak ve çözümü bulmak tamamen size kalmış sevgili Oğlak'lar. Hafta başında özellike iş hayatınızda bir kadından kaynaklı bir hayal kırılığı, sıkıntı veya sorunlar karşınıza gelebilir. Bu kadın yakın çevrenizden bir insan olabilir yada beraber çalıştığınız bir insanı kapsayabilir. Her halükarda yakın çevrenizden bir takım tavsiyeler alacaksınız yada fikir soracaksınız yanılgı etkisine karşı dikkat ediniz.

Çarşamba ve perşembe günü keyifli etkileşimler devrede olacak hem özel hayatınızda hemde işleriniz ile ilgili konularda, güzel seçenekler ve fırsatlar sosyal çevrenizdeki insanlara yapacağınız iş birlikleri ile karşınıza gelebilir.

Hafta sonuna geldiğimizde ise en fazla sıkıntı ve problemi ailevi konularda yaşacaksınız. Aileniz ile anlaşmayı bir fikir birliğine varmayı düşünürken, vereceğiniz kolay tepkiler belkide onları yönetme arzunuz ile beraber birleşen etkiden kaynaklı olarak ters söylemlere anlık çıkışlara ve tepkilere neden olabilir. Bu yüzden hafta sonunda ailevi ortamlarda sinirli ve gergin olabilirsiniz sevgili Oğlaklar. Bu etkiye dikkat etmekte fayda olacaktır.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini