Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Sosyal çevrelerden gelecek önemli adımlarla yada onlarla beraber yapacağınız güzel plan ve programlarla haftanız başlıyor, sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar.

Hande Kazanova Haftalık Oğlak Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Organizasyonlardan, davetlerden ve aktivitelerden yana bu hafta şansınız yüksek olacak. Diğer yandan salı günü yay burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda bir olayın iç yüzü ile karşılaşabilirsiniz sevgili oğlaklar. Bu dolunay sizi bir parça da olsa zorlayacak. Kadersel bir takım temalar ile karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Bu yüzden hangi olayla karşılaşırsanız karşılaşın beklenmedik bu duygusal tepkilerin sizi yorduğunu ve birazda hasta ettiğini görebilirsiniz. O yüzden hem ruhunuza hemde fiziki sağlığınıza bu dolunayda gereken özeni göstermeyi unutmayın, önemli sırlarınızı kimse ile paylaşmayın ve büyük kararlar almayınız.

Çarşamba gününden sonra Merkür ikizler burcuna geçiyor. İş alanlarınıza kayıyor, yani iş konuşmaları, iş görüşmeleri ve anlaşmaların hızlandığı bir döngü olacak.İşinizle ilgili bir takım sıkıntı ve problemleriniz varsa çözmenin tam zamanı olacak. Aynı zamanda sağlık kontrollerinizi yaptırmak içinde uygun bir döngü içerisine giriyorsunuz. Kendinizi ve sağlığınızı daha fazla önemsemeniz gereken bir dönem olacak. Temiz hava almak ve doğa ortamında bulunmak bu dönemde sizin için çok faydalı olacaktır.

Cuma ve cumartesi günleri sevdikleriniz ve özel hayatınızdaki kişi ile kendinizi dış ortamlara vurabilir ve  birazda dinlenebilirsiniz sevgili oğlaklar.

Güzel bir hafta diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini