Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Arkadaşlarınıza söz vermiş olabilirsiniz ve bu hafta işinizden ayırdığınız zamanı onlarla aktaracaksanız yada en azından kafanızdaki planlar bu doğrultuda sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde sizleri neler beklediğini cevapla.tv'ye yazdı. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor?

Hande Kazanova Haftalık Kova Burcu Yorumu (23 - 29 Temmuz 2018)

Sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olduğu haftalardan bir tanesi sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova, burç tahminlerinde Kova burcunu neler beklediğini yazdı.

Parasal konularda hayal kırıklıkları, sıkıntı ve problemler devrede olacak özellikle Salı günü. Büyük paralarla ilgili bir işiniz varsa Salı gününe denk getirmeyin öncesi ve sonrası da olmasın kaldı ki Perşembe günü Merkür geriliyor. Çarşamba günü özel hayatınızda gergin etkiler devrede olacak. Sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Perşembe günü Merkür sizin ikili ilişkiler, özel hayat alanınızda gerileyecek. Sevdiğiniz insanla olan iletişiminize 3 hafta boyunca dikkat etmelisiniz. Birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz, ortaklaşa iş yapıyorsanız ortağınızla birbirinizi iletişimsel olarak birbirinizi yanlış anlamanız söz konusu olabilir. Taşınma ile ilgili konularıda bir kaç hafta ertelemek yararınıza olacak. Önemli ortaklaşa işe girmek sizin için uygun olmayacak sevgili Kova’lar. Geçmiş ilişkiler yada ilişki sorunları yeniden su üstüne çıkabilir. Bunların su üstüne gelmesiyle beraber Cuma günü oluşacal tam Ay tutulması hayatınızla ilgili kararlar almanızı sağlayacak. Bu dönem içersinde sevdiğiniz insanla tartışmamaya, iletişimi doğru ve açık tutmaya özen gösterin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini