Hande Kazanova Haftalık Boğa Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Haftaya etkin, hareketli ve kendi isteklerinize odaklanarak giriş yapacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Boğa Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Bu aralar maddi konular daha fazla gündeminizde cebinizde giren para, kazanımlarınız, işten elde edilen gelirleriniz bütün bunlarla daha fazla ilgiliniz. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Maddi konularda önemli adımlar bayram öncesi tamamlanmayı bekliyor. Diğer yandan üzerinizde hissettiğiniz güçle istediğiniz sonuçları maddi yönden elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Salı günü ilgi alanlarımızı ve iletişimimizin şeklini belirleyen Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda sezgilerinize yönelik olarak hareket edeceksiniz. Bu dönem, yakın çevrenizle, akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla iletişiminizde hassas ve  ve alıngan davranmaya müsait olabilirsiniz.

Çarşamba günü itibarıyla ailevi konular, yuvanızla ilgili konulara odaklanacaksınız, kendinizi evinizde mutlu hissedeceksiniz. Ev bağlantılarınız kuvvetleniyor. Evle ilgili konularda tadilat, tamirat, boya-badana işleri, dekorasyon işlerine girişmek için de uygun bir süreç olacak.

Yine Çarşamba günü gece saatlerinde gerçekleşen Yeniay’la birlikte maddi konularda önemli adımlar atılabilir. Ticari girişimleriniz, yatırımlarınız, para kazançlarınız alanında yeni adımlar için destekleneceksiniz. Önünüzdeki 15 günlük dönemi bu alanlarda yeniliklerle iyi değerlendirin.

Bayramın ilk gününde aile ilişkilerinizde sabırsız ve isyankar etkilere dikkat edin, bazı ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Kafanıza göre davranmamaya çalışmalısınız.

Cumartesi günü yakın çevrenizle olan iletişiminizde bazı olumsuzluklar yüzünden hayata karamsar ve sıkıcı yaklaşabilirsiniz. Maddi konular sizi kolay aşağıya çekebilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini