Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Organizasyonu doğru yaparsanız eğer bu hafta başında işleriniz tıkır tıkır işlediğini görürsünüz ama organizasyon da ufak bir aksama yada kararsızlık sizi sıkıştırabilir. Bunun uyarısını hemen yapalım sevgili Balık ve yükselen Balık'lar. Astrolog Hande Kazanova Balık burcunun haritasını yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Balık Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Salı günü itibari ile Venüs ev, aile ve yuva alanlarınıza giriyor. Bu alanlarda doğru ilişkiler için sizi teşvik edecek. Evinizde boya badana yer değiştirme yada tadilat gibi işleriniz varsa bu alanlarda da hızlı gelişmeler yaşabilir yada bu alanları haraketlendirebilirsiniz. Ailenizle çok fazla paylaşım içerisinde gireceğiniz bir döngü olacak. Evinizde misafir ağırlamak, etrafınızda olup biteni evde konuşmak, ev hanenizi haraketlendirmek özellikle bu döngüde önemli olacak.

Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle beraber giriştiğiniz bir takım işler varsa maddi konular, maddi bir takım konuşmalar, kendi aranızda yaptığınız bir takım fikir teatileri sizi hemen aşağıya çekebilir. Demoralize olabilirsiniz yada beklediğiniz bir parayı almakta zorlanabilirsiniz. Parasal yönden sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir. Belki de gözünüzde büyüttüğünüz kadar büyük bir sorun olmayabilir. Bu enerji olayları gözünüzde büyüteceğimizi gösteriyor sevgili Balıklar. 

Perşembe günü en fazla enerjinizin yoğun olduğu alanlar sosyal çevre alanlarınız, arkadaşlık ilişkileriniz bu yüzden enerjinizi kontrollü bir şekilde kullanmak önemli olmalı. Organizasyonlar da, aktiviteler de, davetlerde, arkadaş ortamlarınızda anlık çıkışlarınızla yada bazı konularda ısrarcı yapınızla karşı tarafı zorlayabilirsiniz. Ama enerjinizi kontrollü ve güzel bir şekilde kullanırsanız bu alanlarda zor bir işiniz varsa bu işinizin altından gönül rahatlığı ile kalkabilirsiniz sevgili Balıklar.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini