Yıldıray Çiçek TÜRKGÜN

Türk Dünyası soyuna, kanına sahip çıkmalıdır!

Son zamanlarda Türk dünyasının bir parçası olan Azerbaycan’da ve KKTC’de yaşananlar oldukça sevindirici, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayacak gelişmeler yaşanmaktadır.

10 Kasım 2020 | 448 okunma

           Son zamanlarda Türk dünyasının bir parçası olan Azerbaycan’da ve KKTC’de yaşananlar oldukça sevindirici, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayacak gelişmeler yaşanmaktadır.

           KKTC’de Rum gibi düşünen ve yaşayan Mustafa Akıncı yerine, Türkiye’yi Anavatanı olarak gören Türk milliyetçisi Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması, Azerbaycan’da da işgal edilmiş topraklarını kurtarma adına ilerleyiş oldukça sevindirici gelişmeler olmaktadır. Azerbaycan’ın Karabağ’ı işgalden kurtarma mücadelesi zaferle sonuçlanacak gibi görünmektedir. Ermeni işgalinden kurtulan Şuşa zaferi nedeniyle Azerbaycan’da yaşanan büyük coşku gerçekten görülmeye değerdi. Azerbaycan halkının zafer kutlamalarında sık sık Türkiye’ye minnettar olduklarını ifade etmesi, Azerbaycan’a her türlü eylem ve söylemle sahip çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etmeleri de “gardaşlığın” sıcak diyalogları olmuştur. Dün Azerbaycan’ın Karabağ’ında ezilen, toprağı elinden alınan gardaşlarımızın bugün böyle bir zafer kutlaması yapması gerçekten bizler için de büyük sevinç ve huzur olmaktadır. Geçtiğimiz gün Azerbaycan’daki zafere sevinme manzaralarını görünce, inanın bende de herkes gibi sevinç gözyaşları oluştu. O sevinç gözyaşlarındaki hazzı inanın hiçbir kelime, hiçbir cümle tarif edemez.

         

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.728 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.719 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma