Yıldıray Çiçek TÜRKGÜN

TTB borazancıları, Devlet Bahçeli'den özür dileyin!

Türk Tabipleri Birliği bünyesinde yaşananları görünce Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Meral Akşener’in, Ahmet Davutoğlu’nun, Temel  Karamollaoğlu’nun ve bazı yazarların, sanatçıların MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin TTB hakkındaki tespit ve tavrına karşı...

08 Ekim 2020 | 1.271 okunma

          Türk Tabipleri Birliği bünyesinde yaşananları görünce Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Meral Akşener’in, Ahmet Davutoğlu’nun, Temel  Karamollaoğlu’nun ve bazı yazarların, sanatçıların MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin TTB hakkındaki tespit ve tavrına karşı ukala ukala yaptıkları yorumlar aklıma geldi.

          Türk Tabipleri Birliğine, Şebnem Korur Fincancı gibi terör örgütü PKK ilişkisi alenen ortada olan biri başkan seçildikten iki gün sonra, 16 tabip odası ve altı hekim grubu, ortak bir bildiri yayınlayarak MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin haklılığını tescilledikleri gibi, TTB’yi savunanları da rezil ettiler.

          16 tabip odası ve altı hekim grubu yayınladıkları ortak bildiride “Başta Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey Başkanı olmak üzere, hekimleri temsil makamındaki insanların, bu makamı taşıyabilmesi için şaibesiz bir geçmişe ve bununla uyumlu kişilik, tavır ve duruşa sahip olması zorunludur.

          72.Büyük Kongre’de seçilen yeni Merkez Konseyi tarafından başkanlığa getirilen Dr. Şebnem Korur Fincancı, hekim haklarını savunmaya ve halk sağlığını iyileştirmeye yönelik değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğine, ulusal çıkarlarına ve kamu vicdanına aykırı eylem ve söylemleriyle öne çıkmış bir kişiliktir. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.728 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.719 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma