Yıldıray Çiçek TÜRKGÜN

Medyadaki hain Kostoklar yeniden merhaba!

Ben sizi çıldırtmaya yine devam edeceğim…

02 Ağustos 2021 | 182 okunma

          Türk medyası içindeki Ali Kemaller, hain Kostoklar, hayali haber satanlar, takıntılı ve saplantılı kalemler hepinize yeniden merhaba… Bakın yine karşınızdayım. Hortlak görmüş gibi oldunuz değil mi?

          “Yıldıray Çiçek kovulsa, Yıldıray Çiçek artık yazmasa” şeklindeki bitmek tükenmez bilmez temennileriniz yine boş çıktı. Hayalleriniz yine başka bir bahara kaldı.

          Ben ne zaman okuyucularıma saygımdan dolayı sosyal medya hesaplarımdan “Sağlık sorunlarımdan, kitap çalışmalarından, okul sınavlarımdan dolayı köşe yazılarıma ve paylaşımlarıma kısa bir süre ara veriyorum” diye bilgilendirme notu paylaşsam hemen “Yıldıray Çiçek kovuldu, Yıldıray Çiçek, gazetesindeki köşesinden oldu” gibi haberler yapıyorlar. Bu durum defalarca oldu. Her seferinde rezil oldular ama nedense benimle ilgili bu tür haber yapmaktan bir türlü bıkmıyor ve yılmıyorlar. Her seferinde hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar ve bir sonraki haberlerinde de yine benzer senaryoları haber yapıp, servis ediyorlar.

 Türkgün gazetesini yayın hayatına başlatma sürecinde Ortadoğu gazetesinden ayrılmak için bir veda yazısı yazmıştım. Hemen “Ortadoğu gazetesinden kovuldu” haberini yaptılar.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.728 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.719 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma