Yıldıray Çiçek TÜRKGÜN

HD(P)KK küser diye Diyarbakır ana ve babalarının yüzüne bakmıyorlar!

Terörist Demirtaş’a, diğer PKK’lılara sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu Diyarbakır’daki ailelere hiç sahip çıkmamış ve görmezden gelmek için her yolu denemişlerdir.

13 Ocak 2021 | 715 okunma

          15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası, Türk devletinin hücrelerinden hainlerin temizlenmesiyle birlikte terör örgütleriyle mücadelede büyük başarılar elde edilmiştir. Başta terör örgütü PKK olmak üzere, tüm terör örgütlerine en büyük darbeler son beş yıl içinde indirildi. Hâlen de bu mücadele sürdürülmektedir. Bu mücadele içinde Kandil kadrosunda tepe yöneticisi olan birçok kişi öldürülmüştür. Sınır içinde ve ötesinde terör örgütü PKK nefes alamaz hâle gelmiştir. PKK’da çözülmeler yaşanmaktadır. Terör kamplarından kaçan birçok teröristin emniyet güçlerine teslim olması yoğunlaşmıştır. Tüm bunlar devam ederken evlatları HD(P)KK tarafından kaçırılıp Kandil’deki terör kampına götürülmüş anaların, babaların aylardır HDP’nin Diyarbakır terör evi (Sözde İl Başkanlığı) önünde gerçekleştirdiği eylem çok ses getirmiştir. Yaklaşık 500 gündür 154 aile HDP önünde evlat nöbeti tutmaktadır. 20 ailenin evladı da bu eylemlerin gücüyle ailesine kavuşmuştur. HD(P)KK bu eylemler yüzünden bölgede büyük toplumsal ve sosyal baskı yaşamaktadır.

                   

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.728 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.719 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma