Uğur Dündar Sözcü Gazetesi

CHP’li Tuncay Özkan’ın ortaya çıkardığı ürkütücü gerçek!..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meclis’te dile getirdiği, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın da savcılığa ilettiği “Hava Kuvvetleri’ndeki FETÖ’cü Yapılanmayla”...

28 Temmuz 2017 | 4.594 okunma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meclis’te dile getirdiği, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın da savcılığa ilettiği “Hava Kuvvetleri’ndeki FETÖ’cü Yapılanmayla” ilgili belge, tarihi önem taşıyor.
Zira Özkan’ın 2007’de dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ’a teslim ettiği flash bellekten Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk ve Fuhuş gibi 4 kumpas davası çıkmış bulunuyor!

*  *  *

Bazı aklı evveller Özkan’a teşekkür edecekleri yerde, ağız birliği etmişçesine “Neden o tarihte savcılığa vermemiş?” diye soruyorlar.
Diyelim ki onların dediğini yapmış ve Atatürkçülüğünden hiç kuşku duymadığı Başbuğ yerine savcılığa gitmiş olsaydı, karşısında kimi bulacaktı?
Halen yurtdışında kaçak olarak yaşayan zalim Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz’ü!..
Öz de belgeyi bir güzel imha ettikten sonra “Gel bakalım Tuncay Özkan” diyerek en önce onu tutuklayacaktı!..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İş insanlarının uçaklarıyla bedava seyahat bazı AKP’liler için baldan tatlıdır!.. 31 Mayıs 2024 | 1.883 Okunma Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük dış politika yanlışından dönmek için daha nelerin yaşanmasını bekliyor? 30 Mayıs 2024 | 2.852 Okunma Çocuğun tek dostu bir sokak köpeğiydi!.. 29 Mayıs 2024 | 1.382 Okunma İşte başıboş köpeklerin yarattığı soruna çözümler... 26 Mayıs 2024 | 2.538 Okunma Toplumumuzun geleceğini tehdit eden tehlikenin farkında mısınız?.. 24 Mayıs 2024 | 2.985 Okunma