Toplumumuzun geleceğini tehdit eden tehlikenin farkında mısınız?..

Dün bu köşede okudunuz. Suç örgütü üyelerinden birinin iddiasına göre; Ayhan Bora kaplan ile bir polis şefi, iki kez Ankara’dan İstanbul’a birlikte gitmişler. Dönüşlerinde Kaplan, 10’ar kilo kokain getirmiş!..

Suç örgütü lideri Kaplan, emniyet, yargı ve siyaset üçgeninde kurduğu bağlantılarla kısa sürede Ankara’nın gece hayatına ve uyuşturucu trafiğine hakim olmuş.

Onun Ulus’ta telefon satışı yaptığı küçük bir dükkanla başlayan serüvenini okurken, yıllar öncesine, Türkiye’de ilk Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi”nin (AMATEM) açıldığı 1983 yılına gittim.

★★★

 Eski Sağlık Bakanlarından merhum Dr. Yıldırım Aktuna, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimliğine atandığında hastane, insanlık suçlarının işlendiği, sözcüklerle anlatılamayacak kadar kötü koşulların hakim olduğu bir toplama kampı gibiydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hayvan Katliamı Yasasının hedefindeki Karabaşların müthiş hikâyesini biliyor musunuz?.. 24 Temmuz 2024 | 2.312 Okunma Türkiye’de her şey çok pahalı en ucuz şey ise insan hayatı!.. 17 Temmuz 2024 | 2.500 Okunma Milli futbolcumuz Merih Demiral’a verilen ceza yargıya gidiyor!.. 12 Temmuz 2024 | 2.441 Okunma Emekli Vildan Hanım’ın kiracı çilesi!.. 11 Temmuz 2024 | 2.745 Okunma Uğur Dündar Uçuşlardaki bıktırıcı gecikmelerin nedeni bakın neymiş?.. 10 Temmuz 2024 | 2.737 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar