Sinan Burhan Yeni Akit Gazetesi

Sneijder’e bak CHP’ye bak!

Sayın Kılıçdaroğlu’nun yaptığı skandal açıklama Türk ekonomisine ve Türk turizmine büyük bir darbedir. Türkiye’nin ana muhalefet partisi sorumluluğunda değil de, bilinçli bir şekilde...

12 Ağustos 2017 | 2.671 okunma

Sayın Kılıçdaroğlu’nun yaptığı skandal açıklama Türk ekonomisine ve Türk turizmine büyük bir darbedir.

Türkiye’nin ana muhalefet partisi sorumluluğunda değil de, bilinçli bir şekilde sorulan ve Almanya’nın arzu ettiği cevapların da ötesinde istediklerinin de fazlasını vermek, Almanya’daki bazı çevrelere doğrudan hizmet anlamı taşımaktadır.

Türk siyasi tarihinde böylesi skandal bir açıklama pek hatırlamıyorum. Kendi ülkesinin ekonomisine turizmine darbe vuracak bir açıklama Sayın Kılıçdaroğlu’na yakışmamıştır.

Kılıçdaroğlu, Ankara’daki CHP merkezinde bir röportaj veriyor.

Alman muhabir almak istediği cevabı da içinde olan bir soru soruyor. “Bir araştırmaya göre Almanların yüzde 90’ı Türkiye’de tatil yapmak istemiyor, çünkü yanlış bir tişört veya yanlış bir fıkra yüzünden tutuklanmaktan korkuyorlar. Bu korku yerinde bir korku mu?” sorusunu yapıştırıyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 511 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma