Sinan Burhan Yeni Akit Gazetesi

Erdoğan’ın Osmanlı Tokadı

24 Haziran seçimlerine doğru hızla yol alıyoruz. Ülkemiz için kritik bir süreçteyiz. Bu seçimle ya tam bağımsız Türkiye olacağız. Ya da müstemleke olacağız. Koalisyon yıllarına geri...

08 Mayıs 2018 | 235 okunma

24 Haziran seçimlerine doğru hızla yol alıyoruz. Ülkemiz için kritik bir süreçteyiz. Bu seçimle ya tam bağımsız Türkiye olacağız. Ya da müstemleke olacağız. Koalisyon yıllarına geri döneceğiz. O nedenle bin kere düşünüp öyle oy kullanmalıyız. 

Bu seçimlerde yetimlerin gözü, mazlumların gözü ülkemizde. Ümmet bu Türkiye’ye bakıyor. Biz büyük bir medeniyetin sahibi bir milletiz. Selçuklu, Osmanlı bu topraklarda adalet dağıttı. 

Bakınız Cumhurbaşkanımız ne diyor:

“Bu toprakları bize vatan yapan aziz milletim. 1071 Malazgirt Zaferi’nden bu yana bu topraklar bize yurt oldu. Bizim devletimiz Söğüt’te çadırlarda kuruldu. Dedem Osman Gazi’nin rüyası hakikat oldu. Devletimiz adalet sevdasıyla büyüdü. Bursa ve Edirne’de kök saldı. Sultan Fatih bizim ceddimizdi. Kudüs’ü alan Selahattin Eyyubi bizdik. Kanla alınan toprak, parayla satılmaz diyen Abdülhamid bizdik. Çanakkale’de canını veren, düşmana geçit vermeyen bizdik. 28 Şubat’ta milletin inancını boğmaya kalkıştılar. Her darbede acı çeken biz olduk. Varlığımıza, huzurumuza, refahımıza kastettiler. Yılmadık, yıkılmadık. Erdem irade ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırdık. Hep birlikte büyüdük, hep birlikte özgürleştirdik. Biz durmadık, onlar da durmadı. 27 Nisan’da bir e-muhtıra ile karşımıza çıktılar. Biz milletin iradesine sahip çıktıkça onlar daha da öfkelendi. Geri durmadık, diklenmedik, dik durduk. Onların küresel efendilerine de eyvallah etmedik.”

Sevgili okurlarım cumhurbaşkanımız işte bu yüzden hedef haline geldi. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 491 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 589 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma