Nurettin Veren Yeni Akit Gazetesi

Hüseyin Gülerce olayının perde arkası (1)

Bu hafta, hemen hemen her gün, Habertürk, Hürriyet gazetesi, Sözcü gazetesi, kafayı Hüseyin Gülerce’ye takmış vaziyetteler.  Fetö’nün deşifre olmadan önce, Cemaat olarak bilindiği ve makbul olduğu...

02 Ağustos 2017 | 21.724 okunma

Bu hafta, hemen hemen her gün, Habertürk, Hürriyet gazetesi, Sözcü gazetesi, kafayı Hüseyin Gülerce’ye takmış vaziyetteler. 

Fetö’nün deşifre olmadan önce, Cemaat olarak bilindiği ve makbul olduğu dönemlerde, o günkü cemaat adına sözcülük yapan Hüseyin Gülerce, her gün ekranlara çıkar, örgüte Feto adına verilecek mesajları, Samanyolu televizyonundan ve diğer televizyonlardan iletirdi. Adeta örgüt onun ağzına, Fetö’nün ağzı gibi bakar, vereceği mesajları harfiyen dikte ederlerdi. 

Bu hafta sürekli üzerinde çok konuşulduğu için, size Hüseyin Gülerce’nin bu konuma gelişinin öncesini anlatayım.

Hüseyin Gülerce, 1996 yılında Zaman’ın genel müdürlüğüne tepeden inme olarak, Feto tarafından getirildi. 1996 yılına kadar Feto ile ilişkisi olmamış, yeniden Milli Mücadele grubundan bir kişi olarak, Fetö’ye sempatiyle bakan, Zaman gazetesine ara sıra yazı gönderen, mesleği öğretmenlik olan, bir başka grubun mensubu idi.

Gönderdiği yazılarla, Ahmet Taşgetiren ve Hüseyin Gülerce, Feto’nun dikkatini çekmiş ve Zaman gazetesine almaya karar vermişti. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.323 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma