Nurettin Veren Yeni Akit Gazetesi

FETÖ’nün Ecevit ve Hikmet Çetin ile gizli buluşması!!!

Daha önce yazmış olduğum FETÖ liderinin, ilk defa yapmış olduğu siyasi ve gizli görüşme Tansu Çiller ile Başbakanlık konutunda olmuştu. Tansu Çiller’in tutunacak dal aradığı koalisyonlar...

24 Temmuz 2018 | 5.905 okunma

Daha önce yazmış olduğum FETÖ liderinin, ilk defa yapmış olduğu siyasi ve gizli görüşme Tansu Çiller ile Başbakanlık konutunda olmuştu. Tansu Çiller’in tutunacak dal aradığı koalisyonlar döneminde, elinde pek çok üniversite diplomalı talebeleri ve etrafında toplamış olduğu, o dönem adı cami cemaati olan FETO ile görüşmekte bir mahsur görmedi. Aşırı saygı ile karşılayıp her türlü işlerinde yardımcı olabileceğini ifade etti. Yaklaşık 2 saate yakın bir görüşme gerçekleşti. 

Bu görüşmeler sonrası FETO’nun pek çok taleplerine yardımcı da oldu. Çağlayan matbaası, Şifa Hastanesinin yeri, Yamanlar kolejinin spor tesislerinin açılışı törenine katılması gibi pek çok desteklerde açıkça bulundu. FETO bu yakınlaşmadan ve destekten dolayı görüşmenin neticesinin çok faydalı olduğunu gördü. 

Siyasilerle görüşmenin bu avantajlarını gördükten sonra, adeta bir güç zehirlenmesiyle Hikmet Çetin, Ecevit ve Hüsamettin Cindoruk’u da ziyaret edelim dedi. FETO’nun CHP ile ilk teması Hikmet Çetin ve Ecevit ile evlerinde ayrı ayrı yapmış olduğu görüşmelerdir.

İlk ziyarete Milletvekili konutlarında oturan Hikmet Çetin Beyin evine gitti, iyi bir karşılaşma ve istişare ile her konuda fikir alışverişinde bulundular. Bu iyi niyetli görüşmeler FETO’nun lehine cereyan ediyor, onların hepsini ikna etmeye ve kandırmaya muvaffak oluyordu. 

Bu görüşmeden kısa bir zaman sonra, Ecevit’in evine de gitme imkanı olur mu diye randevu talebinde bulunuldu. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.323 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma