Nurettin Veren Yeni Akit Gazetesi

FETÖ ile mücadelede, ombudsmanlık ve akil adamlık kurulmalı

Bütün yazarların pek çoğunun, darbeden önce ve darbeden sonra FETO hareketi, yani FETÖ’nün faaliyetleri, yapılanması, gizli yurt içi ve yurt dışı tehlikelerini anlattıkça, psikolojik olarak, farkında...

05 Ekim 2017 | 432 okunma

Bütün yazarların pek çoğunun, darbeden önce ve darbeden sonra FETO hareketi, yani FETÖ’nün faaliyetleri, yapılanması, gizli yurt içi ve yurt dışı tehlikelerini anlattıkça, psikolojik olarak, farkında olarak veya olmayarak FETÖ’nün yenilmez ve sarsılmaz gibi olduğu manası ortaya çıkmaktadır.

Darbeden sonra uzun süren yargılamalar ve tiyatroya dönen mahkeme salonları, FETÖ mensuplarının bilerek yapmış oldukları psikolojik savaşlar, onları toplum nazarında dokunulmaz ve yenilmez gibi göstermek üzere, FETO tarafından organize edilmekte ve o şekli ile örgüt motive edilmektedir.

Cezaevlerinde bilinçli bir şekilde planını yapıp, duruşmalardan önce ne söyleyecekleri, nasıl davranacakları, onlara öğretilmekte ve dayanışma içerisinde, örgütü ayakta tutmak ve zaman kazanmaya yönlendirilmektedir.

Hâlâ kamu kuruluşlarında bulunan trollerle, uyguladıkları karşı operasyonlarla FETÖ’ye karşı yapılan operasyonlar ve çalışmalar sulandırılmakta. Hatta bazı yerlerde devlete karşı nasıl başarılı olduklarını ispat etmeye çalışmaktadırlar ve meydan okuyacak tarzda bulunabilmektedirler.

Toplum içerisinde FETÖ ile mücadele edenleri, caydırıcı şekilde değişik yollarla cezalandırarak, moral bozmak ve mücadeleden vazgeçirmek istemektedirler. 

Bu esrarengiz FETÖ yapılanması ile ilgili yeteri kadar yazılmış, çizilmiş şeyler artık bitmeli. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.323 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma