Latif Erdoğan Yeni Akit Gazetesi

Bay bay kukla Kemal 

Seccade, örf ve adet çerçevesi içinde zamanla şeairden, yani dinimiz İslam’ın sembollerinden biri olmuştur. Bu yönüyle de önemlidir, ifade ettiği anlam bakımından bizim...

08 Nisan 2023 | 1.977 okunma

Seccade, örf ve adet çerçevesi içinde zamanla şeairden, yani dinimiz İslam’ın sembollerinden biri olmuştur. Bu yönüyle de önemlidir, ifade ettiği anlam bakımından bizim kutsalımızdır. Orada namaz kılınır, orada Allah’a secde edilir.

Kılıçdaroğlu, ayakkabılarıyla seccadeye basarak verdiği pozla kendi siyasi hayatının bitişini, tükenişini,  resmetmiş oldu. Onun adına vaka-yı şerriye olan bu olay bu millet ve bu ülke için bir vaka-yı hayriyedir. Daha sandığa bile gitmeden üzerimizdeki “karabulut”ları dağıtan Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Aynı akıbeti diğer siyasi ortaklarına da göstersin.

Ahmet Davutoğlu, bulunduğu yeri kurutan nasibi bağlı bir kişidir. Başbakan olduğu dönemde, arkasında Recep Tayyip Erdoğan gibi bahtı her zaman açık bir siyasi irade bulunmasına rağmen altı ay içinde ortalığı nasıl kuruttuğunu gördük. Şehir Üniversitesinin hali malum. Bu özelliği sebebiyle onun altılı masada bulunuşu da ülkemiz adına çok çok hayırlı olmuştur. 

Bir senede Cumhurbaşkanı adayı...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Not defterimden 04 Mayıs 2024 | 154 Okunma Üç zulmet - Üç nur - O fotoğraf 27 Nisan 2024 | 523 Okunma İran meselesi 20 Nisan 2024 | 499 Okunma Kıssadan hisse: Ağır emanet 13 Nisan 2024 | 408 Okunma Neşter... 06 Nisan 2024 | 589 Okunma