Halime Kökçe Star Gazetesi

“Erdoğan’ı yıkacaksa teröre de evet” diyenlerin zavallılığı

7 Haziran’dan önce arkasına terör örgütlerinin desteğini alarak seçim kampanyası yürütenlerin, seçimden sonra Ak Parti’siz bir hükümet formülü için MHP ve HDP’nin bile yan yana...

17 Mart 2016 | 613 okunma

7 Haziran’dan önce arkasına terör örgütlerinin desteğini alarak seçim kampanyası yürütenlerin, seçimden sonra Ak Parti’siz bir hükümet formülü için MHP ve HDP’nin bile yan yana gelebileceğini düşünenlerin ortak hedefi “Erdoğan’sız bir Türkiye”ydi.

“Seni başkan yaptırmayacağız” kampanyasıyla başlayan süreç o kampanyanın tüm paydaşlarını bugün de aynı safta birleştiriyor aslında.

Fethullahçı Terör Örgütü’nden MLKP’ye tüm illegal terör çeteleriyle ittifak yaparak Erdoğan ve Ak Parti’yi devirmeye and içenler, bunun için CHP’yi hatta Silahlı Kuvvetler’i bile yardıma çağıranlar şu çıplak gerçeği göremiyor; Erdoğan’ı hedefe koydukça bu ülkenin bekasının ve sizin hain planlarınızın önündeki en büyük engelin Erdoğan olduğu gerçeği daha da aşikar oluyor.

Bu tavrınızla şer ittifakınızı genişletebilir, dışarıdaki Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürebilirsiniz fakat Türkiye’nin sessiz çoğunluğunun öfkesini üzerinize çekiyorsunuz. Erdoğan’ı ve Ak Parti’yi Türkiye’nin milli menfaatlerini düşünen tek isim ve kurum olarak etiketliyorsunuz.

Bu şeytanca planın ayaklarınıza dolanacağına şüphe yok. Halkımız bu dönemi kurtuluş mücadelesi mesabesinde algılamaktadır. Terör örgütlerinin propaganda aracı olanları, terör örgütlerine yardım edip timsah gözyaşlarıyla başsağlığı mesajı gönderenleri, terör mağdurlarıyla değil teröristlerle empati kuranları hiç affetmeyecektir.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin seçimine dair; İki tur arası, nefret bombardımanı 27 Mayıs 2023 | 247 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; “Ümit Özdağ'da Erdoğan'ın adamıymış” diyeceksiniz 25 Mayıs 2023 | 659 Okunma Türkiye'nin seçimine dair: Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi! 23 Mayıs 2023 | 1.666 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; CHP nasıl hortumlandı? 21 Mayıs 2023 | 635 Okunma Türkiye'nin seçimine dair; Seçimin belirleyicisi ne oldu? 19 Mayıs 2023 | 214 Okunma