Hakan Çelik Posta Gazetesi

Yeni Octavia ile hedef ilk beş

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, gelecek yıl satışa sunulacak yeni Octavia ile Türkiye’de ilk 5 marka arasına girmeyi amaçladıklarını söyledi. Skoda markasının lokomotifi konumunda...

18 Kasım 2019 | 2.868 okunma

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, gelecek yıl satışa sunulacak yeni Octavia ile Türkiye’de ilk 5 marka arasına girmeyi amaçladıklarını söyledi.

Skoda markasının lokomotifi konumunda olan Octavia’nın yeni nesli dünya prömiyerinde tanıtıldı. Üretiminin 60’ıncı yılını kutlayan Octavia, Çek markanın gelmiş geçmiş en çok satan modeli olarak öne çıkıyor. Dördüncü nesil Octavia, 2020’nin son çeyreğinden itibaren Türkiye pazarındaki yerini alacak.

Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Octavia’nın gerek bireysel gerekse kurumsal/filo müşterileri tarafından en çok tercih edilen modelleri olduğunu belirterek, “Octavia kendi müşteri portföyünü oluşturdu. Türkiye’de özellikle üçüncü jenerasyonu ile büyük başarı elde ettik. Satışı sunulduğu günden bu yana 57 bin adetlik teslimat ile Türkiye’deki popülerliğini kanıtladı” dedi.

2020’de pazarda

Başar, sözlerine şöyle devam etti: “Octavia’nın bu başarısının arkasında birçok faktör bulunuyor. Ferah, modern iç mekan, kullanışlı bagaj hacmi gibi Skoda’nın vazgeçilmez değerlerini yüksek teknoloji, düşük yakıt tüketimi ile birleştiriyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 131 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 144 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 217 Okunma