Gaffar Yakınca Aydınlık Gazetesi

Kemal Bey’in dipsiz karanlığı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur kampanyası pek talihsiz başladı. Önce masayı tokatladı, sonra da gençlere yönelik bir mesaj yayınladı. Kelimesi kelimesine alıntılıyorum: “Yaşama sevinciniz...

17 Mayıs 2023 | 1.308 okunma

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur kampanyası pek talihsiz başladı. Önce masayı tokatladı, sonra da gençlere yönelik bir mesaj yayınladı. Kelimesi kelimesine alıntılıyorum:

“Yaşama sevinciniz çalındı. Şimdi bir bakalım, günün sonunda elimizde ne var?  Dipsiz bir karanlık… Farkında mısınız? Gençliğiniz bir daha gelmeyecek. 12 günümüz var, bu karanlık tünelden çıktık çıktık…”

Baştan ayağa hezeyan dolu bu sözlerin sahibi bir psikopat, bir ruh hastası değil, CHP’nin genel başkanı ve Türkiye’nin cumhurbaşkanı adayı. Yenilginin insanlar üzerinde bazı sarsıcı etkileri olur, kabul. Ama Kılıçdaroğlu’nun bu noktaya kadar savrulması akıl alır gibi değil.

Yaşadıkları ülkeyi DİPSİZ KARANLIK olarak nitelemek, genç insanlara yapılabilecek en büyük kötülük. Türkiye’deki gençlerin pek çok sorunu var. Ama bu sorunlar dünyadaki başka gençlerin sorunlarından çok da farklı değil ve dünya üzerinde hiçbir siyasetçi gençlerin oyunu almak için çıkıp “Bana oy vermezseniz sonunuz karanlık, hepiniz mahvoldunuz.” diye korku salmıyor.

İlk turda Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na 2,5 milyon oy fark attı. Şimdiden ikinci turun galibi olarak görülüyor. İkinci turu da Erdoğan aldığında Kılıçdaroğlu’nun gençlere tavsiyesi ne olacak merak ediyorum. Ülkeyi terk edin mi diyecek? Sokaklara çıkın, kırıp dökün mü diyecek? Toplu intihara mı teşvik edecek?

Yazık, gerçekten yazık. Kendi insanına bu kadar düşman, iki tane oy için yaşama umuduna savaş açan böyle karanlık bir zihniyet pek az görülmüştür.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’ye verilen akıllar ve sıvışanlar 06 Mayıs 2024 | 1 Okunma Kadınları da toplatacak mısın vali bey? 03 Mayıs 2024 | 3.192 Okunma Abdullah Gül’ün çakarlıları 01 Mayıs 2024 | 3.979 Okunma Atatürk tüccarlığı 26 Nisan 2024 | 3.350 Okunma Döner partisi ve ters kelepçe 24 Nisan 2024 | 2.034 Okunma